Serveis

 

 

 

1. Nou look

- Moldejats

Si vols portar un estil natural i durador, moldejar-te el cabell és tendència. Des del més arrissat amb moldejat tradicional a les tècniques més actuals amb rul·los, bodys, etc.

- Permanents

Semblaba que les permanents, quedaban pràcticament oblidades en temps de looks extra llisos, ara tornen amb més força que mai. Es creen looks desenfadats, afros de moda o simplement pentinats amb moltíssim volum.

- Brushing i Marcats

Des de la tècnica dels marcats més tradicionals fins al brushing on es realitza qualsevol tipus d’estil, des dels molt llisos als més arrissats.

- Rastes Permanents i manteniment

Les rastes són bàsicament cabell teixit i enredat per donar-li forma de tub, que posseeix un gruix variable.
Les rastes evolucionen amb el temps, així que s’ha de ser pacient, ja que es van desenvolupant per obtenir el resultat desitjat. Quant vagi creixent el cabell caldrà teixir les arrels.

- Extensions amb Grapes

Les extensions de grapa són un sistema de col·locació d’extensions. Consisteix en anar formant petits flocs de cabell de l’extensió i de el propi cabell natural per anar tancant-ho amb anelles. De tal manera, que la cortina d’extensions que anem col·locant, queda perfectament subjecta gràcies a aquestes petites unions que es realitzen amb grapes.

2. Pentinats

- Recollits i Semi-recollits

Semirecollits, torsades, recollits baixos i alts i l’últim en trenats. Pots combinar l’ elegant amb el més informal.

- Pentinats Festa, Núvies, Comunions...

Si tens un casament a la vista ja estaràs tornant-te boja pensant quin tipus de pentinat de noces vas a portar aquesta vegada, o quins estils de tall de cabell estan de moda, o si portaràs pentinat amb vel o no. Puc suggerir-alguns pentinats per a casaments de cabell curt, cabell llarg o arrissat, recollits i pentinats per a casaments de nit o de dia … seran elegants i moderns.

3. Tractaments

- Tractaments de keratina

La queratina és una proteïna amb una estructura molt resistent, però el cos produeix molt poca. Amb un tractament podem reparar i nodrir el cabell des de l’arrel a les puntes. Dóna a el cabell un aspecte sedós, protegeix d’agents externs i si busquem un llis permanent, podem aconseguir un efecte més potent i durador.

- Anti-caiguda del cabell

La primavera i la tardor són estacions en què tant homes com dones noten una major pèrdua de cabells.

Cada dia es perden al voltant d’un centenar de cabells i es renoven altres cent, però en els mesos primaverals i tardorencs la fase de caiguda s’accelera i cau més del què es renova. Això és conegut com efluvi estacional i es nota perquè hi ha una pèrdua de volum capil·lar.
Hi ha tractaments eficaços que minimitzen el problema i que aconsegueixen prevenir-la, a més d’ajudar a que els cabells es regenerin amb força.

- Banys de Brillantor

El bany de llum és una tècnica de coloració que té com a objectiu afegir color o brillantor al teu to natural. Es tracta d’un tint àcid que fa que el cabell quedi amb molta més suavitat. El seu millor avantatge és que és un mètode més sa, ja que gairebé no utilitza additius químics.

4. Coloracions i Decoloracions

- Reflexos i Metxes

Els reflexos en el cabell donen un aspecte d’aclarit més natural que les metxes, tot i que l’aplicació és molt similar (quant a l’ús de casquet i agulla de ganxet), els reflexos són més prims i es veuen més junts; mentre que les metxes són més gruixudes i per tant, necessiten major separació entre flocs.

- Californianes i Baleyage

A les metxes californianes veiem una degradació de color de l’arrel a les puntes. Mentre que en les metxes balayage o lumi-ombrage la decoloració és progressiva i a més no surt la ratlla a l’arrel de l’cuir cabellut. Tot el contrari, el seu efecte és bastant natural i dura unes 10 setmanes.

- Tints Bicolor

El tint bicolor és anar una mica més lluny que el tint habitual.
Ja fa temps que s’experimenta amb els tints de colors per als cabells i les fórmules han anat millorant d’una manera molt qualitativa i, actualment, podem accedir a tot tipus de productes.
Bàsicament, consisteix a descolorir els cabells si cal i aplicar dos colors diferents (que combinin o contrastin entre si).

- Decoloracions

Amb els nostres productes professionals podem aclarir el color del teu cabell fins a 8 tons.

5. Tall home

- Tall amb repàs de patilles i clatell amb navalla inclòs

Cada temporada, les modes sobre el color i els talls de cabells canvien. El sexe masculí cada vegada és més atrevit pel que fa als looks de cabells, apostant per la creativitat i originalitat. En canvi, encara són molts els homes que tendeixen al clàssic, al tall de cabell de sempre, l’aposta segura.

- Tractament Anti-caiguda cabell

La primavera i la tardor són estacions en què tant homes com dones noten una major pèrdua de cabells.

A el dia es perden al voltant d’un centenar de cabells i es renoven altres cent, però en els mesos primaverals i tardorencs la fase de caiguda s’accelera i cau més cabell del què es renova. Això és conegut com efluvi estacional i es nota perquè hi ha una pèrdua de volum capil·lar.
Hi ha tractaments eficaços que minimitzen el problema i que aconsegueixen prevenir-la, a més d’ajudar a que els cabells es regenerin amb força.

6. Nens, nenes i pre-adolescents

- Tall i Pentinat

No hi ha raó per no ser creatiu amb el cabell dels nens. Els talls de cabell per a nens en l’actualitat, es basen en les tendències per a adults, però afegint un toc divertit.

- Pentinats Festa, Comunions...

No cal ser massa ostentós amb els pentinats per a les petites, aquests han de ser com són els nens, naturals, senzills, bonics. I per això, encantarà a les mares aquesta bonica forma de pentinar a una nena per a una festa.

7. Altres serveis

– Depilació cera i pinces

– Llavis superiors

– Coloracions pestanyes i celles

– Repàs de celles per home

8. Solarium Vertical

No vaig despentinada, és que els meus cabells tenen llibertat d’expressió.

Mafalda

Cada perruquer té el seu propi estil, i això és el que fa de la perruqueria una forma d’art.

Guido Palau, estilista

El maquillatge més bonic d’una dona és el seu somriure.

La vida és massa curta per portar un pentinat aburrit.

¿No creus?

©2020 PERRUQUERIA ISABEL 

Perruqueria a Osona

Carrer Seva, 23 08551 Tona, Barcelona

 938871157 |  perruqueriaisabel@gmail.com